fila disruptor

Pour réagir à l'actualité scoute, à celle des associations... ainsi qu'à leur présence dans les médias.
Répondre
mildredmartha
Messages : 3
Enregistré le : 12 juin 2020, 08:05

fila disruptor

Message par mildredmartha » 12 juin 2020, 09:29

I 1990 udgjorde fodtøj kun hvide fila sko 14 procent af det årlige salg, mens resten kom fra tøj. I 1995 bidrog atletiksko til mere end 60 procent af indtægterne. WWD kaldte Filas 1996 og viste "betagende", men advarede om, at fremtiden ikke var fri for udfordringer. F.eks. Mærkede brandets vægt på mode det sårbart over for konkurrence fra designermærker, herunder Tommy Hilfiger, Donna Karan og Ralph Lauren, som alle introducerede stilfulde atletiske sko i midten af tiåret.

Fila udviklede tøj til skiløbere, snowboardere, skateboardere og baseballspillere og koncentrerede sig om at opbygge dets tilstedeværelse i specialiseret fodtøj til basketball, cross-training, løb, vandring, volleyball, fodbold og tennis. Det etablerede også et joint venture med den italienske brillefabrikant De Rigo S.p.A. for at producere en branded solbriller. Fila skabte endda en hudplejelinje med solkremer og badeprodukter. fila dame Virksomheden hyrede en række supportere til at støtte sine nye sportslinjer, herunder beachvolleyballspiller Randy Stoklos, maratonløber, tyske Silva, fodboldspillere Claudio Reyna og Franco Baresi og tennisspiller Marc Philippoussis.

Fila blev igen sponsor for U.S. Open og andre tennisturneringer og i slutningen af fila dk 1999 underskrev Jennifer Capriati til en flerårig godkendelsesaftale. Capriati var en tidligere teen-fenom og havde lavet et dramatisk comeback i en alder af 23 i en serie af 1999-turneringer. Omsætningen faldt yderligere 13 procent i 1999, og Fila Holding havde endnu et nettotab, skønt tabet var meget mindre end året før. Midt i år trådte Frachey af som formand og blev erstattet af Nicol ò Nefri, der havde været næstformand.

I mellemtiden trak CEO Scannavini sig tilbage i februar 2002 og blev efterfulgt af Marco Isaia, der havde fungeret som fila sneakers dame Filas øverste driftschef siden januar 1998. I juni 2002 åbnede Fila en Fila Sport Life-flagskibsbutik i Tokyo. I september 2002 godkendte Fila 's aktionærer en plan om at rekapitalisere virksomheden, som omfattede neddybning i selskabsreserver, udførelse af en omvendt en-for-to aktiesplit og gennemførelse af en ny kapitalforhøjelse for at skaffe yderligere EUR 146,7 mio. Da virksomheden var på vej til endnu et år i det røde i 2002 og salget af virksomheden stadig verserende, står Fila overfor en meget usikker fremtid.

Kraftige godkendelseskontrakter med dem som basketballstjerner Grant Hill og Jerry Stackhouse hjalp med at skubbe mærket fra en ottendeplacering på verdensplan til nummer tre inden 1996. I erkendelse af, at Amerika er det største og vigtigste marked, flyttede Fila sit globale operationscenter til sit amerikanske hovedkvarter medio årti. Det italienske investeringsselskab Gemina S.p.A. ejede en majoritetsandel i Fila i 1996, men denne ejerskabsstruktur syntes at kunne ændres i 1997. Pågående forhandlinger mellem den italienske tøjgigant Marzotto S.p.A. og Gemina kunne overføre en fusion eller erhvervelse blandt virksomhederne.

Fila fila sandaler blev grundlagt i 1923 af eponyme brødre til fremstilling af strik, specielt undertøj. Virksomheden opererede på dette felt i næsten et halvt århundrede og varede den store depression, politiske omvæltninger og høj inflation gennem de efterfølgende årtier. Først i 1970'erne og ankomsten af administrerende direktør Enrico Frachey begyndte virksomheden at tage sin nuværende form. Frachey, der tjente firmaet fra 1974 til 1979, er blevet krediteret med at omdanne Fila til en producent af atletisk tøj. En godkendelseskontrakt med tennisstjernen Bjorn Borg viste sig især at være vigtig for Image selskabets succesrige penetration af high-end markeder for tennis og skiwear.

Répondre