nike air max 95 premium

Idées, témoignages, conseils de terrain et questions à propos des activités et des techniques scoutes.
Répondre
72tw6bd1
Messages : 3
Enregistré le : 14 août 2020, 08:03

nike air max 95 premium

Message par 72tw6bd1 » 14 août 2020, 08:17

Image
nike sko tilbud dame I 1995 debuterede Air Max 95 som en måde for Nike at få fodfæste i nichepræstationskørsel kategori. I løbet af den tid havde Nike endnu ikke markeret sig løbere og har i stedet fokuseret indsatsen på basketballdesignene. Som enhver stor virksomhed vidste de, at de måtte udvide deres kundegrundlag. Ind kom designer Sergio Lozano. han havde tidligere på Nikes tennis- og træningssilhouetter og blev i 1994 bedt om at arbejde på en ny type træner med AIR.

nike sko mænd sort Lozano tog en risiko i designet ved at tilføje forskellige strukturer baseret på grundlæggende menneskelig anatomi, og 95 var den første til at fremvise 2 luftpuder i forfods- og lufttryksteknologien støbt til bærerens fod. Originale udgivelser som OG Volt frigives fortsat og er blevet synonyme med Nikes berømte farveveje. 95 har for nylig set opdateringer med nye materialer i ruskind, fløjl, corduroy og Vapormax-sålen.

nike sko hvid lyserød Nike Air Max 95 Essential tager Air Max 95 og omfatter silhuetten med topmærke materialer i mørke nuancer. Den øverste sport har et bølget paneldesign, ligesom du har set tidligere, men denne stil er lagdelt med ultra premium-materialer, herunder mesh, læder og ruskind. Sort og mørkegrå dækker hele den øverste, mens et fuldt længde Max Air dæmpningssystem er placeret inde i den sorte sål med synlige luftenheder i hælen og forfoden.

nike air max 95 premium Nike Air Max 95 markerede sig som den første sko, der inkluderede synlig Nike Air-polstring i forfoden. Nike Air Max 95 Premium går amok med Air Max-logoer over hele skoen. Det tofarvede, ovale logo, typisk set på tungen, dækker størstedelen af ​​det øvre med et iøjnefaldende, gentagende udskrivning. Et blankt patentlædermateriale tilføjer stil foran på skoen. En klassisk Air Max 95 mellemsål og ydersål fuldender udseendet. Kvindernes Nike Air Max 95 Premium kombinerer ubesværet moderne trends med arvestil.

https://www.kondiskonmd.com/

Répondre